Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Willibrordus Draait Anders Door

Willibrordus Draait Door, het muzikale, artistieke evenement met voeding voor de geest in Heiloo heeft in 2017 te maken gehad met heel veel regen waardoor de inkomsten tegenvielen. In combinatie met teleurstellende resultaten van de fondsenwerving is het in 2018 niet mogelijk het evenement te organiseren zoals we gewend zijn. Maar: Willibrordus Draait ANDERS Door!

Stichting De Buitenkans, in 2015 de initiatiefnemer van het evenement, bouwt rondom een langer gepland locatietheater genaamd WAAN op 15 en 16 september 2018 een weekend vol met activiteiten en optredens. Minder muziek maar meer verdieping, verbinding èn voeding voor de geest. Het thema geestelijke gezondheid is een belangrijk onderdeel in de programmering gezien de locatie van het evenement, Landgoed Willibrordus in Heiloo, een locatie van GGZ NHN.

Tim Knol geeft op zaterdag 15 september om 21:00 uur een optreden in de Cultuurkoepel en Hans Dorrestijn op zondag 16 september om 15:00 uur in de Cultuurkoepel. Het meerjarige project Oud Standing gaat generaties verbinden. Onder deze paraplu kun je dansen met ouderen, schilderen in de buitenlucht, meedoen met een bootcamp voor alle leeftijden of met een gemixt team winnen bij de Oud Standing Popquiz.

Verder staan op het programma films, gevangenis monologen, concerten in de buitenlucht, groensafari’s, een mini koorscratch, fototentoonstelling en natuurlijk foodtrucks en een bar met lekkers voor iedereen. De programmering is nog niet helemaal rond. Op www.willibrordusdraaitdoor.nl volg je de ontwikkelingen op de voet. Ook op Facebookpagina Willibrordus Draait Door word je op de hoogte gehouden. Volg je ons?

Info Tim Knol: http://willibrordusdraaitdoor.nl/historie/artieste...

Info Hans Dorrestijn: http://willibrordusdraaitdoor.nl/artiesten/hans-do...