Evenement & Congres

Zoek je een unieke locatie voor je evenement of congres?

De Cultuurkoepel is een historische, inspirerende en bijzondere eventlocatie met tal van mogelijkheden voor presentaties, groepsgesprekken, vergaderingen en sociale activiteiten.

Evenement & Congres

De Koepel inspireert direct met de betoverende en indrukwekkende gebrandschilderde ramen. De Koepel is een vlakkevloertheater met een prachtig podium
met State of the art techniek.
 

De zaal kan ook gehuurd worden in combinatie met andere zalen binnen het Willibrordus Business Centrum, zodat diverse workshops, presentaties en sociale activiteiten tegelijkertijd in de andere ruimtes kunnen plaatsvinden. In overleg kan eventueel gebruik gemaakt worden van een prachtige binnentuin en het Landgoed

Op het Landgoed kan een bezoek worden gebracht aan diverse musea en aan het restaurant Keuken met Karakter. Het Heilooër bos bevindt zich op loopafstand van de Koepel.

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit.

De Cultuurkoepel is per dagdeel te reserveren, diverse opstellingen zijn mogelijk en de capaciteit is 500 bezoekers. Reserveringen kunnen tot twee weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Landgoed Willibrordus is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich voor de deur en vanaf het treinstation Heiloo is het 10 minuten lopen naar de Cultuurkoepel. Op de ruime parkeergelegenheid op het terrein kunnen bezoekers gratis parkeren.

Nieuwsgierig? Geen congres of evenement is gelijk. Neem daarom contact op om alle mogelijkheden te bespreken en kom gerust een keer langs.

Catering

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit.Op Landgoed Willibrordus kunt u bovendien het restaurant 'Keuken met Karakter' bezoeken. Zij onderscheiden zich niet alleen door de mooie gerechten, maar ook omdat zij werken met unieke medewerkers met mogelijkheden onder leiding van top koks.

Faciliteiten

Alle ruimtes zijn voorzien van WIFI, beamer, scherm; flipovers of andere middelen zijn in overleg beschikbaar. In de Cultuurkoepel zijn audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan professionele technische ondersteuning worden verzorgd.

Activiteiten

De Cultuurkoepel en de zalen in het Willibrordus Business Center zijn gelegen op Landgoed Willibrordus. Het Landgoed is een vrij toegankelijk terrein met tal van mogelijkheden. Een evenement of vergadering kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een bezoek aan het Museumkwartier, een mooie wandeling of een bezoek aan restaurant 'Keuken met Karakter'. Ook loop je vanaf het Landgoed gemakkelijk naar het Heilooër bos.