Evenement & Congres

Zoek je een bijzondere locatie voor je evenement of congres?

De Cultuurkoepel is een historische, inspirerende en bijzondere evenementenlocatie met tal van mogelijkheden voor presentaties, groepsgesprekken, vergaderingen en bedrijfsuitjes.

Evenement & Congres

Onze grootste vergaderruimte is de Koepel met een capaciteit tot 500 bezoekers. De Koepel inspireert direct met de betoverende en indrukwekkende gebrandschilderde ramen. De Koepel is een vlakkevloertheater met een prachtig podium en State of the art techniek. Een fantastische locatie dus voor uw congres of bedrijfsevenement! 

De Koepel kan gehuurd worden in combinatie met andere vergaderruimtes binnen het Willibrordus Business Centrum, zodat diverse workshops, presentaties en sociale activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. In overleg kan gebruik gemaakt worden van een prachtige binnentuin en de faciliteiten van Landgoed Willibrordus Heiloo. 

Op Landgoed Willibrordus kan een bezoek worden gebracht aan diverse musea en aan het restaurant "Keuken met Karakter". Het prachtige Heilooër bos bevindt zich ook op loopafstand van de Koepel. Een all-in locatie dus voor uw bedrijfsevenement!

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit.

De Koepel is per dagdeel te reserveren, diverse opstellingen zijn mogelijk en de capaciteit is 500 bezoekers. Reserveringen kunnen tot twee weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Landgoed Willibrordus is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich voor de deur en vanaf het treinstation Heiloo is het 10 minuten lopen naar de Cultuurkoepel. Op de ruime parkeergelegenheid op het terrein kunnen bezoekers gratis parkeren.

Nieuwsgierig? Geen congres of evenement is gelijk. Neem daarom contact op om alle mogelijkheden te bespreken en kom gerust een keer langs.

Catering

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit.Op Landgoed Willibrordus kunt u bovendien het restaurant 'Keuken met Karakter' bezoeken. Zij onderscheiden zich niet alleen door de mooie gerechten, maar ook omdat zij werken met unieke medewerkers met mogelijkheden onder leiding van top koks.

Faciliteiten

Alle vergaderruimtes zijn voorzien van WIFI, beamer, scherm; flipovers of andere middelen zijn in overleg beschikbaar. In de Cultuurkoepel zijn audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan professionele technische ondersteuning worden verzorgd.

Activiteiten

De Cultuurkoepel en de zalen in het Willibrordus Business Center zijn gelegen op Landgoed Willibrordus Heiloo. Het Landgoed is een vrij toegankelijk terrein met tal van mogelijkheden. Een bedrijfsevenement, teamuitje of vergadering kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een bezoek aan het Museumkwartier, een mooie wandeling of een bezoek aan restaurant 'Keuken met Karakter'. Ook loop je vanaf het Landgoed gemakkelijk naar het Heilooër bos.