Bruiloften

Een bijzondere, romantische en unieke trouwlocatie

De Cultuurkoepel wordt speciaal voor jouw bruiloft omgetoverd tot een sfeervolle en unieke trouwlocatie. 

Bruiloften

Ga jij trouwen en zoek je naar een unieke trouwlocatie in de regio Alkmaar, Noord-Holland? De Cultuurkoepel is een unieke trouwlocatie die alles heeft; een prachtig uiterlijk, sfeervol, authentiek en geschikt voor allerlei soorten (thema) bruiloften met het aantal gasten variërend van 20 tot 350+ personen.

De Cultuurkoepel kunnen we op allerlei manieren aankleden en versieren voor jouw bruiloft. Intiem, groots, festival, vintage of chique, alles is mogelijk. De Koepel is ook een locatie die bij uitstek geschikt is voor een all-in bruiloft; waarbij alles op één locatie plaatsvindt. De trouwceremonie, een receptie, borrel en een trouwfeest met een fantastische band op ons professionele theater- en muziek podium. 

Daarnaast is de Cultuurkoepel niet alleen van binnen prachtig en geschikt, maar ook de buitenruimte leent zich perfect voor verschillende festiviteiten. De locatie kan worden omgetoverd in een droomlocatie voor jouw bruiloft!  

Neem contact op voor een bezichtiging of om de mogelijkheden te bespreken.

Catering

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt.

Faciliteiten

In de Cultuurkoepel zijn audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan professionele technische ondersteuning worden verzorgd. Het is dus heel goed mogelijk een professionele band op jouw bruiloft te laten optreden.

Activiteiten

De Cultuurkoepel is gelegen op Landgoed Willibrordus, dat vrij toegankelijk is. Het in de buurt gelegen Heilooër bos kan een mooie achtergrond vormen voor de fotoshoot van jouw bruiloft. De trouwlocatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto en beschikt over een ruime en gratis parkeergelegenheid voor alle gasten. In Heiloo, maar ook in het nabijgelegen Alkmaar zijn veel overnachtingsmogelijkheden.