Bruiloften

Een sfeervolle, romantische en unieke trouwlocatie

Een indrukwekkende locatie wordt omgetoverd tot een sfeervolle en unieke trouwlocatie. 

Bruiloften

De Cultuurkoepel is een locatie die alles heeft; een prachtig uiterlijk, sfeervol, authentiek, geschikt voor allerlei soorten bruiloften met het aantal gasten variërend van 20 tot 350+ personen. Intiem, groots, festival, vintage, chique… ook een locatie die bij uitstek geschikt is voor een all-in bruiloft; waarbij alles op één locatie plaatsvindt. Daarnaast is de koepel niet alleen van binnen prachtig en geschikt, maar ook de buitenruimte leent zich perfect voor verschillende festiviteiten. De locatie kan worden omgetoverd in een droomlocatie door het met liefde te laten stylen.

 Neem contact op Met Liefde Geregeld voor een bezichtiging of om de mogelijkheden te bespreken.


Catering

Via info@metliefdegeregeld.nl kunnen alle cateringmogelijkheden aangegeven worden. 

Faciliteiten

In de Cultuurkoepel zijn audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan professionele technische ondersteuning worden verzorgd. Het is mogelijk een band te laten optreden.

Activiteiten

De Cultuurkoepel is gelegen op Landgoed Willibrordus, dat vrij toegankelijk is. Het in de buurt gelegen Heilooër bos kan een mooie achtergrond vormen voor de huwelijksreportage. De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto en beschikt over een ruime en gratis parkeergelegenheid. In Heiloo, maar ook in het nabijgelegen Alkmaar zijn veel overnachtingsmogelijkheden.