Filmlocatie

Een inspirerende en historische filmlocatie

Maak voor filmopnames gebruik van de imposante Cultuurkoepel met haar fantastische lichtinval en film de prachtige omgeving op Landgoed Willibrordus.

Filmlocatie

De Cultuurkoepel fungeert steeds vaker als unieke filmlocatie. Zowel binnen als buiten op Landgoed Willibrordus kan worden gefilmd.

Maak gebruik van de prachtige lichtinval door de imposante gebrandschilderde ramen, de geweldige hoogte, de historische elementen, de karakteristieke muren en de authentieke vloeren.

Landgoed Willibrordus is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich voor de deur en vanaf het treinstation Heiloo is het 10 minuten lopen naar de Cultuurkoepel. Op de ruime parkeergelegenheid op het terrein kunnen bezoekers gratis parkeren.

Neem contact op via zakelijk@cultuurkoepelheiloo.nl en bespreek alle mogelijkheden of maak een afspraak om het terrein te bekijken.

Catering

In nader overleg.

Faciliteiten

In de Cultuurkoepel zijn audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan professionele technische ondersteuning worden verzorgd.

Activiteiten

De Cultuurkoepel en  het Willibrordus Business Center zijn gelegen op Landgoed Willibrordus. Het Landgoed is vrij toegankelijk.