Theater & Cultuur

De Cultuurkoepel is in 2014 grondig gerenoveerd en opnieuw ingericht

De Cultuurkoepel Heiloo is inmiddels de “place to be” als het gaat om muziek, theater, dans, literaire avonden, beeldende kunst en allerlei andere creatieve uitingen. Als (theater)gezelschap kan je gebruik maken van deze creatieve vibes en een ruimte huren. 

Theater & Cultuur

De Cultuurkoepel is in 2014 grondig gerenoveerd en opnieuw ingericht. Buiten blijft de imposante Koepel de grootste blikvanger en binnen word je verrast door de fantastische lichtinval door de enorm hoge gebrandschilderde ramen. Met maximaal 500 bezoekers kan gesproken worden van een volwaardig theater.

De Cultuurkoepel is een vlakkevloertheater en heeft een prachtig podium met State of the art techniek. Naar wens kan technische ondersteuning worden geboden.  

Naast muziek en theater kan de ruimte voor verschillende andere evenementen worden gebruikt: bedrijfsevenementen, congressen, bedrijfsuitjes, bruiloften en afscheidsbijeenkomsten.

Landgoed Willibrordus is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich voor de deur en vanaf het treinstation Heiloo is het 10 minuten lopen naar de Cultuurkoepel. Op de ruime parkeergelegenheid op het terrein kunnen bezoekers gratis parkeren.

Catering

Tijdens voorstellingen, concerten etc. kan gebruik worden gemaakt van de bar.

Faciliteiten

Alle ruimtes zijn voorzien van WIFI, een beamer en scherm. Een beamer en scherm is vast in de ruimte beschikbaar of kan beschikbaar worden gesteld. Ook flipovers en andere middelen zijn in overleg mogelijk. In de Cultuurkoepel zijn ook nog audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan technische ondersteuning worden verleend.

Activiteiten

De Cultuurkoepel en de zalen in het Willibrordus Business Center zijn gelegen op Landgoed Willibrordus. Het landgoed is vrij toegankelijk. Het landgoed is voor alle gasten goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto en er is een ruime en gratis parkeergelegenheid.