Seventh Arts presents: SIMON & GARFUNKEL - Through The Years in concert

Bookends, bestaande uit Dan Haynes & Pete Richards, reizen met Simon & Garfunkel - Through the Years de hele wereld rond. Dit meest authentiek klinkende eerbetoon aan Simon & Garfunkel wordt beschreven als 'adembenemend mooi'.

De nummers worden op een zeer boeiende manier uitgevoerd, waarbij op de achtergrond iconische beelden worden getoond. De uitvoering en het onmiskenbare geluid van dit Amerikaanse folk rock duo zorgt voor een waar meesterwerk. Dan en Pete hebben dit unieke concert van wereldklasse uitgevoerd in enkele van de beste theaters en concertzalen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten. Alleen de Cultuurkoepel ontbrak nog in dit rijtje.

Through The Years wordt gezien als 's werelds grootste 'eerbetoon'show die wereldwijd steeds weer een groot publiek weet te trekken. Met pakkende vocale harmonieën en muzikanten van wereldklasse neemt dit spectaculaire concert een reis door de liedjes en de geschiedenis van Simon en Garfunkel.

Natuurlijk ontbreken tijdens dit eerbetoon de volgende hits niet: 'The Sound of Silence', 'Mrs. Robinson', 'The Boxer' en Bookends eigen prachtige weergave van de onvergetelijke 'Bridge Over Troubled Water'. Dit is zonder twijfel het nummer dat het dichtst in de buurt van de uitvoering van Simon & Garfunkel komt. Mis het niet en kom naar Heiloo en geniet in de Cultuurkoepel van dit unieke optreden!

Recensies
'Een van de grootste eerbetoon shows overal ter wereld' - Stuart Cameron, BBC en ITV
'Een echt meesterwerk' - BBC Radio

Theatertrailer

Datum:

Donderdag 8 oktober 2020
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 22,50