Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Marjolijn van Kooten – Ik zie de bui al hangen

Psychiatrisch cabaret is een hit, óók onder normale mensen. Dat kan wel gesteld worden na ‘Geen paniek’, de succesvolle voorstelling waarmee Marjolijn van Kooten samen met psychiater Bram Bakker langs de theaters trok. In Ik zie de bui al hangen zet Marjolijn die lijn voort. Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst worden gevat in geestige en scherpe conferences, mooie kleine liedjes en Hollandse nuchterheid. Hoopvol gaat Marjolijn te rade bij handopleggers, yogadocenten en psychologen. Maar of dat nou helpt… Een heerlijke avond vol zwarte humor. Je knapt er echt van op. WWW.MARJOLIJNVANKOOTEN.NL

Psychiatrisch cabaret, ook voor normale mensen

Want 1 op de 3 mensen krijgt een keer in zijn leven een psychische aandoening. Dus als je het zelf niet bent, dan is het je buurman of buurvrouw. Iedereen kent wel iemand met een burn-out of paniekaanvallen of eetprobleem. Toch?

En hoe ellendig dit ook is – ik weet er alles van – er valt ook best om te lachen. Niet altijd natuurlijk. Soms lig ik ook zielig op de bank te mokken. Maar in de Koepel gaan we er lekker om lachen! Toen ik met Bram Bakker 'Geen paniek' speelde, bleek dat hier best behoefte aan is. We waren bijna overal uitverkocht. Dus wees er als eerste bij en koop vast je kaartjes!


https://www.npo.nl/de-wandeling/23-10-2017/KN_1677...