KERST MET WIBI

40 years a pianist – Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi begon zijn muzikale carrière op zeer jonge leeftijd. Inmiddels zit hij al meer dan 40 jaar in het vak.

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Wibi Soerjadi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek.

Tijdens dit exclusieve concert in de Cultuurkoepel hoort u hoogtepunten uit Wibi’s schitterende carrière. Denk hierbij aan de klassieke componisten, maar ook eigen werk en muziek gebaseerd op beroemde films uit zijn theater programma “Wibi at the Movies!”. Wibi neemt u mee in zijn fabelachtige pianospel en betovert je met de meest prachtige klanken uit de vleugel.

“Wereldberoemd, begonnen in Berkel en Rodenrijs, de hele wereld rond en notabene op Kerstavond in de schitterende Cultuurkoepel in Heiloo. Dit wilt u niet missen!” Evenals voorgaande jaren kerstbrood, Glühwein en Kerstbal na!

Foto: Frank Doorhof

Datum:

Zaterdag 24 december 2022
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 25,00