Hermine Deurloo & Mike Boddé

Hermine Deurloo treedt sinds 2015 op met Mike Boddé, met wie ze te zien was bij Jinek en meermaals bij Podium Witteman. Zij delen een muzikale voorkeur voor het lyrische Toots Thielemans repertoire, afgewisseld met filmmuziek en Braziliaanse liedjes van o.a. Hermeto Pascoal. Natuurlijk zal de bijpassende anekdote niet ontbreken!

Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels speelt ze met artiesten uiteenlopend van Trijntje Oosterhuis of Mathilde Santing tot het Jazz Orkest van het Concertgebouw en het Metropole Orkest. Deurloo heeft de mondharmonica een swingend nieuw leven ingeblazen. Ze opereert in de jazz, maar laat zich niet begrenzen door een bepaalde stijl. Zelfs als u haar naam nog niet kent, kent u haar geluid. Deurloo geeft in reclames een bekende rookworst net dat beetje extra pit. Een imponerend eerder optreden in de Koepel zorgde voor een razend enthousiast publiek.

Dit vroeg om meer, veel meer.

www.herminedeurloo.com

Mike Boddé is bekend van TV en theater als cabaretier, schrijver en presentator. Daarnaast is hij ook een begaafd pianist en componist. Toen Boddé negentien jaar was, reisde hij naar de Verenigde Staten om daar jazz te leren spelen. Nadat hij teruggekeerd was in zijn geboorteplaats Rotterdam, ging hij naar het conservatorium. Hij is componist van onder meer reclamemuziek en kinderliedjes, in 2015 en 2016 vaste gast in het televisieprogramma Podium Witteman, speelt duo met Mike Del Ferro en hij speelt sinds 2015 ook met Hermine Deurloo. Onlangs werd zijn nieuwste boek ‘Tril’ gepubliceerd. Zijn optreden tijdens Willibrordus Draait Door 2016 was een groot succes.

www.mikebodde.nl

Hermine Deurloo - chromatische mondharmonica
Mike Boddé - piano
Frans van der Hoeven - bas
Pim Dros - drums

Datum:

Zaterdag 16 maart 2019
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 20,-


online bestellen