Glasboer speelt single - Cabaretvoorstelling

Cabaret in de Cultuurkoepel. Het komt niet vaak voor. Alleen als het echt héél goed is! Het nieuwe duo Glasboer,Gabriëlle Glasbeek en Robert van der Tol, is echt heel goed! Gabriëlle speelde met cabaretgroep Vrouw Holland 20 jaar lang in de Nederlandse theaters. Robert heeft gewerkt als muzikant en componist voor o.a. Dogtroep, NNT, Peergroup en Vis à Vis. De optelsom van dit talent is meer dan verrassend: rauw, cabaretesk en filmisch. Humor, tragiek en meeslepende muzikaliteit. Dicht op de huid, confronterend maar toch toegankelijk.

Glasboer speelt Single: Vrouw verlaat man. Eerdere vriendjes en bemoeienissen van de twee belangrijkste vrouwen in haar leven doen haar beseffen: Ze Wil Alleen Zijn.

Als de koelkast dan nog haar enige vriend is, is ze allang blij. Nu kan ze tenminste zelf kiezen wanneer ze wat waarin stopt. Totdat de koelkastdeur een filmscherm blijkt te zijn. Zo krijgt ze met bevroren beelden alsnog haar verleden voor haar kiezen. Gelukkig met veel humor en prachtige muziek.

Datum:

Vrijdag 24 september 2021
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 15,-


online bestellen