Fanfare van het Korps Nationale Reserve Promotieconcert Eensgezindheid & Friends 2020

NOG NIET DEFINITIEF I.V.M. CORONA!

Op uitnodiging van Eensgezindheid Heiloo geeft de Fanfare van het Korps Nationale Reserve, o.l.v. kapitein Alfred Willering een spetterend concert.

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en ondersteunt primair het militair ceremonieel ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en het Korps Nationale Reserve in het bijzonder.

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve bestaat uit ruim 50 musici met een gedegen muzikale opleiding. Het orkest omlijst met militaire muziek de ceremoniële gebeurtenissen voor het Ministerie van Defensie, treedt op bij diverse staatsaangelegenheden. De thuisbasis is de Bernhardkazerne in Amersfoort.

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve kent het jaar door diverse hoogtepunten. Voorbeelden daarvan zijn de concerten bij beëdigingen, commando-overdrachten, diploma- en medaille-uitreikingen, recepties, prijsuitreikingen, flashmobs, promotionele activiteiten, taptoes en open dagen. Belangrijke jaarlijks terugkerende optredens zijn die tijdens Prinsjesdag, het defilé in Den Haag ter gelegenheid van de Nationale Veteranendag en de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse.
Info: https://www.fknr.nl/

Datum:

Zaterdag 7 november 2020
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 15,-