Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Face 2 Face

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een wel heel bijzonder live spektakel: de "Face To Face Tour". Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun grootste hits voor een miljoenenpubliek. “The Piano Man” samen met “The Rocket Man” bleek zo’n succes, dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd. In 2018 kondigde Elton John zijn afscheid aan van de internationale podia en Billy Joel toert, op een enkele sporadische internationale show na, ook niet meer buiten de V.S.

Met “Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel” heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken… Your Song, She’s Always A Woman, I’m Still Standing, Uptown Girl… en ga zo maar door… Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Guy Harris (U.K.) als Elton John. Een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Guy Harris
Guy Harris gaat de flamboyante icoon Elton John gestalte geven. Guy heeft over de hele wereld gespeeld: van Noorwegen tot Antarctica, van Singapore tot Hong Kong tot Londen en tot slot tot Crazy Piano's en de pianoshows in Nederland! Deze getalenteerde Britse muzikant heeft een flinke dosis Engelse humor, vermengd met een liefde voor de lyrische songwriters van de pianowereld, Elton John, Billy Joel en de grote schrijvers van Tin Pan Alley...

Alexander Broussard
Na zijn indrukwekkende optredens op de nationale televisie bij “I Can See Your Voice”, “Beau” en “We Want More”, radio optredens, club-shows, festivals en de nog lopende Nederlandse theatertour is Alexander in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé Nederlandse Billy Joel.

Met een CV dat start in de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali, Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op vele podia door heel het land een graag geziene gast.

Op dit moment toert Alexander door heel Nederland met “The Billy Joel Experience”, “The Story Of…” (Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen!) en "Face 2 Face: The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel”.