Face 2 Face

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een wel heel bijzonder live spektakel: de "Face To Face Tour". Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun grootste hits voor een miljoenenpubliek. “The Piano Man” samen met “The Rocket Man” bleek zo’n succes, dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd. In 2018 kondigde Elton John zijn afscheid aan van de internationale podia en Billy Joel toert, op een enkele sporadische internationale show na, ook niet meer buiten de V.S.

Met “Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel” heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken… Your Song, She’s Always A Woman, I’m Still Standing, Uptown Girl… en ga zo maar door… Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Max Anthony (U.K.) als Elton John. Een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Max Anthony
Max Anthony heeft, na zijn gedegen opleiding aan de Canterbury Christ Church University, in korte tijd een indrukwekkende carrière in de internationale entertainment industrie weten op te bouwen. Als frontman en toetsenist van verschillende bekende bands, zoals bijvoorbeeld ‘Wang Chung’, en als solist speelde Max over de hele wereld. Van Dubai tot de Caraïben en verder... En nu dus in Heiloo.

Al vrij vroeg in zijn loopbaan als zanger/pianist, ontdekte Max een sterke voorliefde voor en grote gelijkenis in ‘sound’ met Sir Elton John. Hij ontwikkelde een solide act door in de huid van zijn idool te kruipen en toerde met band en als solist met zijn Elton John Tribute Show. In theaters en natuurlijk de nodige festivals gooit Max al jaren hoge ogen met zijn indrukwekkende vertolking van het monumentale repertoire van Elton John.

Max Anthony zal dit seizoen uitsluitend deze éénmalige serie shows spelen in Nederland (in samenwerking met "The Billy Joel Experience"). Een must-see voor de liefhebber!

Alexander Broussard
Na zijn indrukwekkende optredens op de nationale televisie bij “I Can See Your Voice”, “Beau” en “We Want More”, radio optredens, club-shows, festivals en de nog lopende Nederlandse theatertour is Alexander in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé Nederlandse Billy Joel.

Met een CV dat start in de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali, Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op vele podia door heel het land een graag geziene gast.

Op dit moment toert Alexander door heel Nederland met “The Billy Joel Experience”, “The Story Of…” (Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen!) en "Face 2 Face: The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel”.

Datum:

Zaterdag 8 oktober 2022
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 22,50


online bestellen