Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

'Als ik de zee maar zie'

Tijdens deze matineevoorstelling wordt een tweeluik gebracht door Helen Botman/Peter van Vleuten en Victor Posch en Fleur Jagt onder de titel: ‘Als ik de zee maar zie’.

Voor de pauze brengen Fleur Jagt samen met saxofonist/pianist Victor Posch een multidisciplinaire voorstellingmet een bijzondere mix van zang, dans, verhalen en saxofoon.
Na de pauze gaat de voorstelling verder met Helen Botman en Peter van Vleuten.

De voorstelling gaat over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen. Een verhaal over een oude visser en een danseres. Muziek, dans, verhalen en gedichten met een ode aan de zee.

Fleur Jagt studeerde in 2010 af aan de Lucia Martas School of Performing Arts in Amsterdam. Daarna was ze o.a. te zien in Mout & De Zware Jongens en The Producers in Nederland en België. Verder trad ze op 2 jaar in de musical Chicago in verschillende grote theaters in Stuttgart, Berlijn en Munchen.
Ze danste bij Diana Ross, trad op in verschillende tv-shows in Nederland en België (o.a. in Koefnoen en bij Pauw) en in grote mode en dansshows in heel Europa. Ze is veelvuldig werkzaam als model in binnen- en buitenland.Tevens maakte ze de choreografieën en danste in de voorstelling “Vleugelvrouw”van zangeres HelenBotman en speelde haar eigen voorstelling “Koffers vol”.

In het theaterseizoen 2016/2017 speelt ze een hoofdrol in de musical A Chorus Line in alle grote theaters in Nederland.

Victor Posch is saxofonist, componist en tekstschrijver. Hij speelde in een aantal theaterprogramma’s, had zijn eigen solovoorstelling Van de Straat, won de Rabo Cultuurprijs Muziek&Theater 2010, was veelvuldig te zien in tv-programma’s, schreef een lied voor Amnesty International en speelde als freelance saxofonist duizenden malen in grote zalen en dampende kroegen in binnen- en buitenland. In september 2016 presenteerde hij zijn derde cd ‘Klein’.

Helen Botmanbehoeft bij de liefhebbers nauwelijks meer introductie. Al jaren weet zij te overtuigen, te boeien en te betoveren met haar eigenzinnige mix van fado, chanson, pop en jazz. Met passie, emotie en spelplezier voeren zangeres Hèlen Botman en Peter van Vleuten je mee in magische muzikale avonturen.

Meer informatie vindt u op:
http://helenbotman.com/
http://www.victorposch.nl/
http://www.petervanvleuten.nl/

De opbrengst van dit bijzondere concert komt ten goede aan het Willibrordus Draait Door festival – zodat dat in september weer doorgang kan vinden.
Meer informatie over het Willibrordus Draait Door festival: http://willibrordusdraaitdoor.nl/