In de regio onderscheidt de Cultuurkoepel zich door haar formaat, vorm, sfeer en ontvangstmogelijkheden, inclusief ruime gratis parkeerfaciliteit.

Het pand heeft de kenmerkende bouwstijl van de jaren dertig van de vorige eeuw. De capaciteit is 500 bezoekers.

De Cultuurkoepel is geschikt voor congressen, seminars, presentaties, bedrijfsfeesten, concerten, tv en film opnames, exposities, etc.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • Podium van 40 m2 en 80 cm hoog, nog uit te breiden met het daaraan grenzende voormalige altaarpodium (70 m2), 130 cm hoog; Naar wens kan het podium worden aangepast;
  • Bose geluidsinstallatie met 16 kanaals mengpaneel en draadloze microfoons (headsets en handheld);
  • Diverse dimbare toneelspots;
  • Beamer en projectiescherm (3 bij 4 meter);
  • 270 koppelbare stoelen met een goed comfort en een warme uitstraling;
  • Sfeervolle bar;
  • Moderne toiletvoorzieningen.

Daarnaast faciliteren wij het inhuren van diverse materialen, zoals marktkramen, extra tafels en stoelen, extra geluid & lichtapparatuur, etc.

Naast de Cultuurkoepel zijn diverse satelliet ruimten beschikbaar, voor workshops, lezingen, etc.


De enorme moderne kroonluchter is een blikvanger. Deze verlichting vormt een artistiek geheel met de akoestische doeken uit de nok.

Kleine Kapel

De ‘Kleine Kapel’ is net als de Cultuurkoepel onderdeel van het grote complex dat vanaf de Kennemerstraatweg de entree vormt tot het Landgoed.

De voormalige dagkapel is beschikbaar voor vergaderingen, workshops, presentaties, verhalen, kleine concerten, diners, lunches en dergelijke. Ook hier bepaalt een fraaie lichtinval door de gebrandschilderde ramen de sfeer.
De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm.

Freudzaal

De Freudzaal ligt aan de voorkant van het Willibrordus Business Centrum, op de begane grond.

Ook hier de sfeer van de jaren dertig van de vorige eeuw, een statige ruimte, met een prachtige grote vergadertafel.

Deze zaal is heel geschikt voor vergaderingen tot 18 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm.
Complete catering is mogelijk.

Rabo Refter

De Refter was voorheen de ruimte waar de broeders aten en zich ontspanden. Mede dankzij steun van de Rabobank Noord Kennemerland is deze ruimte heringericht. De fraai ingerichte ruimte is voor vele activiteiten geschikt. Afhankelijk van de activiteit is er plaats voor maximaal 60 personen.
De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm en speakerboxen.

Pearlzaal

De Pearlzaal ligt aan de voorkant van het Willibrordus Business Centrum, op de begane grond. Van hieruit werd vroeger het algemeen beleid uitgestippeld.

De ruimte is statig, met modern meubilair. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen tot 10 personen.

Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld.
Conventzaal

De Conventzaal is een eenvoudige vergaderzaal met oppervlak van 80 m2, geschikt voor vergaderingen of workshops tot 30 personen.

Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld.Neem voor verhuur of meer informatie contact op met info@cultuurkoepelheiloo.nl