Cultuurkoepel

Bedrijfsevenement, bruiloft of afscheidsceremonie? Voor iedere gelegenheid kan de aankleding, opstelling en sfeer van de Koepel worden aangepast.

De Cultuurkoepel is een unieke evenementenlocatie in de regio Kennemerland. De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. De Koepel, gelegen op Landgoed Willibrordus is bijzonder in formaat, vorm, sfeer en mogelijkheden.

De enorme zaal is de "place to be" als het gaat om muziek, theater, dans, literaire avonden, beeldende kunst, etc. Je geniet, luistert, ervaart en danst. Na afloop is er altijd gelegenheid om de avond aan de bar af te sluiten. 

Daarnaast beschikt de Cultuurkoepel over een groot podium met alle bijbehorende techniek voor bedrijfsevenementen, congressen, seminars, presentaties, bedrijfsevenementen, tv- en filmopnames, exposities, bruiloften en afscheidsceremonie. Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld. 

De Koepel kan ook gehuurd worden in combinatie met andere vergaderruimtes binnen het Willibrordus Business Centrum, zodat diverse workshops, presentaties en sociale activiteiten tegelijkertijd in de andere ruimtes kunnen plaatsvinden.

Op het Landgoed kan een bezoek worden gebracht aan diverse musea en aan het restaurant Keuken met Karakter. Het prachtige Heilooër bos bevindt zich ook op loopafstand van de Koepel. Een all-in locatie dus voor uw bedrijfsevenement!

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit.

De Cultuurkoepel is per dagdeel te reserveren, diverse opstellingen zijn mogelijk en de capaciteit is 500 bezoekers. Reserveringen kunnen tot twee weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Landgoed Willibrordus is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich voor de deur en vanaf het treinstation Heiloo is het 10 minuten lopen naar de Cultuurkoepel. Op de ruime parkeergelegenheid op het terrein kunnen bezoekers gratis parkeren.

Technische rider

Download Technische Rider Cultuurkoepel Heiloo

Een vergaderruimte huren bij de Cultuurkoepel biedt meerdere voordelen:

  • Brainstormen, vergaderen, trainen, bedrijfsuitjes, congressen, alles is mogelijk
  • Presentaties met beamer, scherm, geluid en flipovers
  • Vergaderarrangementen i.c.m. meerdere ruimtes, catering e.d.
  • Professionele cateraar
  • Restaurant op locatie
  • Diverse activiteiten op locatie en op loopafstand
  • Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Gratis parkeren

Nieuwsgierig? Geen vergadering, congres of evenement is gelijk. Neem daarom contact op om alle mogelijkheden te bespreken en kom gerust een keer langs.

Cultuurkoepel 1
Cultuurkoepel 2
Cultuurkoepel 3
Cultuurkoepel 4
Cultuurkoepel 5

Catering

De Cultuurkoepel werkt samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit.Op Landgoed Willibrordus kunt u bovendien het restaurant 'Keuken met Karakter' bezoeken. Zij onderscheiden zich niet alleen door de mooie gerechten, maar ook omdat zij werken met unieke medewerkers met mogelijkheden onder leiding van top koks.

Faciliteiten

Alle vergaderruimtes zijn voorzien van WIFI, beamer, scherm; flipovers of andere middelen zijn in overleg beschikbaar. In de Cultuurkoepel zijn audiovisuele hulpmiddelen, microfoons, theaterverlichting en –geluid aanwezig. Desgewenst kan professionele technische ondersteuning worden verzorgd.

Activiteiten

De Cultuurkoepel en de zalen in het Willibrordus Business Center zijn gelegen op Landgoed Willibrordus Heiloo. Het Landgoed is een vrij toegankelijk terrein met tal van mogelijkheden. Een bedrijfsevenement, teamuitje of vergadering kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een bezoek aan het Museumkwartier, een mooie wandeling of een bezoek aan restaurant 'Keuken met Karakter'. Ook loop je vanaf het Landgoed gemakkelijk naar het Heilooër bos.

Wil je een reservering maken?

Neem contact op →

Cultuurkoepel

De Cultuurkoepel is een unieke evenementenlocatie geschikt voor bedrijfsevenementen, congressen, bruiloften en afscheidsceremonies tot 500 personen.

Cultuurkoepel

Bibliotheek

De Bibliotheek is een vergaderruimte vol wijsheden van 70 m². Geschikt voor vergaderingen of workshops tot 30 personen.

Bibliotheek

Opkamer

De Opkamer is onze kleinste en intiemste vergaderruimte om in een groep tot 14 personen samen te komen.

Opkamer

Refter

De Refter vergaderruimte is goed geschikt voor grotere groepen tot maximaal 50 personen.

Refter

Freudzaal

Onze meest statige en luxe vergaderruimte met één grote vergadertafel. Geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 18 personen.

Freudzaal

Kleine Kapel

Een bijzondere vergaderruimte met gebrandschilderde ramen en historische details van 70 m2. Geschikt voor vergaderingen of workshops tot 50 personen.

Kleine Kapel