Släpstick - Schërzo

Twee dagen lang zet Släpstick de Koepel op z’n kop! Släpstick is de vijfkoppige muziektheatergroep, voorheen bekend als “Wëreldbänd“, die sinds 2003 over de hele wereld te zien is. De groep laat zich met weinig vergelijken: ze opereert op het breukvlak van fysieke komedie, choreografie en muziek. Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat.

Nu komen ze naar Heiloo met “Schërzo”, een eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Verwacht kolderieke komedie met beeldschone en ontroerende muziek, waarbij alles gigantisch uit de hand loopt maar uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt. Bij Släpstick lijken Bachs wonderschone preludes verdacht veel op een Griekse sirtaki. Een buste van Beethoven vecht een buikspreek-battle uit met een jodelende Schubert, Figaro doet mee met Holland's Got Talent, je hoort de Danse Macabre op theremin, de Erlkönigop trampoline, tennis met violen, tappen op Mozart, een wonderlijke Notenkraker en veel meer!

De vijf heren spelen en amuseren de sterren van de hemel en eren en passant helden zoals Victor Borge, Mini & Maxi, Danny Kaye, Charlie Chaplin en The Marx Brothers. Schërzo is een spectaculaire, ontroerende avond klassieke muziek zoals je die nog nooit hebt beleefd. Kortom deze voorstelling mag je niet aan je voorbij laten gaan.

Recensies:
De Telegraaf ****: “De muzikale clownerie Släpstick is van absolute wereldklasse”.
Algemeen Dagblad ****: “Släpstick biedt vermaak op wereldniveau.”

Släpstick bestaat uit:
Willem van Baarsen
Rogier Bosman
Sanne van Delft
Jon Bittman
Jaap Rovers

Datum:

Zaterdag 1 juli - aanvang 20:15 uur
Zondag 2 juli - aanvang 15:15 uur

Toegang:

€ 27,50


online bestellen