Contact

De Cultuurkoepel wordt geëxploiteerd door Koepel BV bestaande uit Jan Bellekom, Leo Gouwerok, John Kaandorp en Servaas Reussien.

info@cultuurkoepelheiloo.nl

Jan Bellekom, t 06 534 04843 (algemene zaken en programmering)
Leo Gouwerok, t 06 409 57840 (algemene zaken en programmering)


Routebeschrijving

Adres
Cultuurkoepel Heiloo
Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

De Cultuurkoepel is sinds september 2014 de nieuwe naam voor de voormalige Willibrorduskapel op het terrein van GGZ Noord-Holland-Noord. Dat terrein heet sinds maart 2015 Landgoed Willibrordus. Op de bewegwijzering staat nog GGZ NHN.

De Kennemerstraatweg is de doorgaande weg vanuit Alkmaar, over de zuidelijke rondweg, door Heiloo richting Limmen. Vanuit Castricum/Limmen heet die weg de N203 Rijksweg.


Volg op de Kennemerstraatweg de borden GGZ en ga onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel vind je aan je linkerhand, met mogelijkheid om fietsen te stallen.

De looptijd van het station Heiloo naar de Cultuurkoepel is circa 10 minuten. Ga vanaf het perron naar rechts (Stationsweg). Ga bij de rotonde rechtdoor. Stationsweg blijven volgen tot stoplichten (Kennemerstraatweg). Op kruispunt naar rechts, ga na ongeveer 200 meter links het Landgoed Willibrordus op (borden GGZ volgen) en dan onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel is aan je linkerhand.

Parkeren op het parkeerterrein. Elders op het terrein is het niet toegestaan, tenzij er aanwijzingen zijn door begeleiders.

* Vanuit Den Helder
volg de N9, dat wordt de westelijke en zuidelijke rondweg van Alkmaar. Bij stoplicht rechts richting Heiloo nemen. Dit is de Kennemerstraatweg, deze alsmaar volgen tot aanduiding
GGZ NHN en dan naar links, onder de poort van het hoofdgebouw door en dan langs de koepel naar het parkeerterrein.

* Vanuit Alkmaar
de Kennemerstraatweg volgen, 200 meter na het kruispunt met stoplichten (Stationsweg) linksaf (borden GGZ) en ga onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel vind je aan je linkerhand. Rechtdoor en verder linksaf is ruime parkeergelegenheid.

*Vanuit Amsterdam
volg de A9. Dan zijn er twee mogelijkheden:
- op A9 doorrijden tot Alkmaar, op rotonde Kooimeerplein (bij stadion AZ) driekwart de afslag naar Bergen/Den Helder nemen en dan bij het eerste stoplicht naar links de afslag Heiloo nemen. Dat is de Kennemerstraatweg, zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.
- op de N203 de richting Castricum volgen (dus niet de A9 op). De N203 volgen langs Castricum en door Limmen, dan bij aanduiding GGZ NHN naar rechts en onder de poort van het hoofdgebouw door. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.

*Vanuit Haarlem
volg de A9, dan bij Uitgeest een van de mogelijkheden volgen zoals aangegeven onder ‘Vanuit Amsterdam’.

*Vanuit Hoorn/Beemster etc
op de rondweg van Alkmaar richting Amsterdam/Haarlem volgen. Neem de afslag richting Den Helder/Bergen. Op het Kooimeerplein richting Den Helder/Bergen aanhouden en bij het eerste stoplicht links richting Heiloo: dat is de Kennemerstraatweg. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.