Zaalverhuur

De Cultuurkoepel is ook een prachtige locatie voor congressen, seminars, presentaties, bedrijfsevenementen, tv- en filmopnames, exposities, bruiloften en afscheidsceremonies. Daaarbij bestaat de mogelijkheid om zalen en vergaderruimtes binnen het Willibrordus Business Centrum te huren. De volgende zalen en vergaderruimtes zijn te huur in het Business Centrum: Kleine Kapel, Freudzaal, Refter, Bibliotheek en de Opkamer. 

De ruimtes in het Willibrordus Business Centrum zijn geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties en lezingen. De zalen en vergaderruimtes kunnen bij congressen en bedrijfsevenementen ook in combinatie met de Cultuurkoepel worden gehuurd, zodat diverse workshops, presentaties en sociale activiteiten ook tegelijkertijd in de andere ruimtes kunnen plaatsvinden. 

Een beamer, scherm en flipovers zijn beschikbaar in de ruimte of kunnen beschikbaar worden gesteld. Onze professionele cateraar "Puur Geluk Catering" verzorgt alles tot in de puntjes. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook voortreffelijk uit. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Contact

zakelijk@cultuurkoepelheiloo.nl