Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Nieuwjaarsconcert - Heilooër Harmonieorkest Caecilia ontmoet Stichting Jeugd Theater Heiloo

Elk jaar in januari tracht Caecilia een concert op de planken te brengen met een gast uit het land, regio of eigen dorp. Dit Nieuwjaarsconcert is een unieke samenwerking tussen Caecilia en Stichting Jeugd Theater Heiloo. Het resulteert in een goed opgebouwde show, mooi om naar te kijken, heerlijk om naar te luisteren en u kunt uw fantasie de vrije loop laten.

Een muzikale combinatie van Caecilia en het Jeugd Theater Heiloo, waarin "Het Griezel Hotel” de huidige musical van deze musicaltalenten centraal staat. Deze musical wordt op 2 en 3 februari 2019 in theater De Beun op de planken gezet.

Caecilia zal zich ook storten in de wereld van de fantasie. De muziek bestaat uit swingende maar ook gevoelige melodieën van onder andere Peer Gynt. Caecilia neemt u mee naar de wereld van Gulliver. Dit allemaal onder de inspirerende leiding van de getalenteerde dirigent Zoran Rosendahl.

Stichting Jeugd Theater Heiloo is al meer dan 30 jaar een begrip op theatergebied in Heiloo. De stichting heeft in al die jaren diverse talenten voortgebracht die hun sporen hebben verdiend in de wereld van dans, theater en acrobatiek.