Zevende Heilooër bier- /kaasproeverij

Als er in de gastronomie iets goed samengaat is het wel bier en kaas. Door de veelzijdigheid van beide producten kunnen de smaken nauwkeurig op elkaar afgestemd worden. Daarbij passen de koolzuur en alcohol van bier goed bij het vettige en zoutige van kaas. Derhalve is het niet verwonderlijk dat de Heilooër Bier-/kaasproeverij elke editie een succes is waar veel liefhebbers op afkomen!

Voor de 7e keer wordt de prachtige Heilooër Cultuurkoepel het decor voor een smaakfestijn van bier en kaas. Tijdens deze middag krijg je door Chevalier de maître du taste de fromage Willem van den Berg van Kaashuis Tromp Heiloo gesorteerde kazen voorgeschoteld, waar Biersommelier Frans Ruiter van De Bierverbinding passende bieren bij heeft uitgezocht. Laat je verrassen door de beleving die de combinaties je bieden en geniet van de smaken en structuren die zich vormen in je mond!

Bij binnenkomst ontvang je een starterscombinatie. Ongeveer een half uur later lichten Willem en Frans de eerste drie combinaties toe, die achtereenvolgens bij de bier- en kaasstand afgehaald kunnen worden. Rond 16:45 uur worden de tweede drie combinaties uitgelegd. Daarna is er nog tot 19:00 uur een gezellige nazit, waarbij bieren en/of kazen naar keuze los besteld kunnen worden (niet inbegrepen).

De all-in prijs voor de starter en de zes combinaties is € 42,50 (deur € 45,-). 

Datum:

Zondag 26 maart
Aanvang 14:00-17:00 uur
Nazit tot 19:00 uur

Toegang:

De all-in prijs voor de starter en de zes combinaties is € 42,50 (deur € 45,-). 

Let op: dit is een alleen pinnen evenement.


online bestellen