Willibrorduslezing 2021 - Jaap Seidell: "Voedsel voor de geest"

Het bestuur van de Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo en het Willibrordusgenootschap heeft de eer prof. Dr. Ir. Jaap Seidell dit jaar als spreker te mogen presenteren.

Prof. Dr. Ir Seidell is sinds 2002 hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Als deskundige op dit gebied adviseert hij nationale en internationale wetenschappelijke organisaties, waaronder de World Health Organisation en de Gezondheidsraad. Hij is lid van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen, publiceerde ruim 500 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften, is vaste columnist van Het Parool en Het Financieel Dagblad, twitteraar en als veelgevraagd spreker neemt hij actief deel aan het maatschappelijk debat.

Rondom de lezing zijn meer activiteiten. Naar verwachting is medio augustus het programma definitief bekend. In ieder geval zullen weer leerlingen van de basisschool Willibrord uit Heiloo voordrachten houden met de titel: “Dichtbij Willibrordus”.

Na afloop van de lezing kunt u genieten van de Willibrordusmaaltijd. Een heerlijke stamppot verzorgd door de Keuken met Karakter. De ingrediënten van de stamppot zijn uit de regio afkomstig.

Voor € 5,00 koopt u een kaartje voor de lezing, inclusief de overheerlijke Willibrordus stamppotmaaltijd. 

Na afloop van het programma zullen de bestuursleden van de Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo u uitnodigen tot een kleine bijdrage aan het evenement.

Meer informatie: www.willibrorduslezing.nl 

Datum:

Zaterdag 6 november 2021
Aanvang: 17:00 uur

Toegang:

€ 5,00 inclusief de heerlijke Willibrordusmaaltijd.


online bestellen