Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

WeddingFair Heiloo

Heel je leven heb je erover gedroomd, maar nu je verloofd bent kom je erachter dat een bruiloft organiseren nog best een grote klus is. Daarom is het slim om een bezoekje te brengen aan een Weddingfair. Daar kom je oog in oog te staan met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften.

Wil je bijvoorbeeld meer informatie over de nieuwste trouwwetten, maak een praatje met een trouwambtenaar. Natuurlijk vind je de beste bruidshuizen én herenmodezaken uit Noord-
Holland op deze trouwbeurs. Net als de stylist van de dag die ervoor zorgt dat jij de look and feel krijgt waar je happy mee bent. Zij kennen de nieuwste trends en delen graag hun
kennis met jou.

Trouwspecialisten voor de bruidsparen die trouwen in 2018 en 2019
Tijdens het organiseren van een bruiloft komt er van bij alles kijken. Soms is het lastig om goede betrouwbare bedrijven te vinden. Tijdens de WeddingFair zijn er veel verschillende professionele bedrijven aanwezig die jou graag te woord staan. Maar liefst 5 verschillende modehuizen tonen de bruidsmode voor hem en voor haar. Van fotoreportages tot de ringen, de bruidstaart –met proeverij- tot aan beauty. Kortom, alles om van jouw bruiloft een groot succes te maken.

Cadeau: de Trouwagenda
Trouwen is één groot feest. WeddingFair geeft daarom alle bruidjes een speciaal cadeau: de nieuwste editie van de trouwagenda t.w.v. €9,95. Een bruiloft zonder zorgen, want jij houdt al jouw afspraken, leveranciers en uitgaven goed bij in de Trouwagenda van 2018 – 2019. Met veel handige tips stap jij zonder stress het huwelijksbootje in!

Gratis Workshop: maak een wedding-moodboard
Een wedding-moodboard maken is fun! Hoe leuk is het, om in de vertrouwde omgeving van andere kersverse bruiden én jouw beste vriendin, zus of moeder, gratis mee te doen met de gezelligste workshop voor bruiden? Bere-gezellig! Een styliste helpt jou op weg om jouw wensen te visualieren zodat je een helder beeld krijgt van jouw mooiste dag. Dit is alvast de eerste tastbare herinnering voor later!

Meer info: www.weddingfair.nl