WeddingFair

Glückwunsch, felicitaciones, congratulations en natuurlijk gefeliciteerd! Want na al die jaren is het eindelijk zo ver. JIJ GAAT TROUWEN ! Jij zit natuurlijk nu op een roze wolk, maar al snel komen al die vragen. Wat ga ik aantrekken, waar ga ik trouwen , wie ga ik uitnodigen en van de ene vraag naar de andere vraag stapelen 100 vragen zich op en ja hoor jij raakt in paniek. Maar gelukkig kun je naar de WeddingFair waar jij al je inspiratie vandaan kunt halen en je antwoord krijgt op al jouw vragen. De entree is gratis.

 • Organiseer de bruiloft die je zelf wilt, niet de bruiloft die anderen je aanpraten
  Tijdens de 5de editie van WeddingFair kom je oog in oog te staan met professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Zij kunnen jou inspiratie geven, of jou eventueel helpen met het verwezenlijken van jouw unieke persoonlijke wensen, want ten slotte het is jouw dag.
 • #loveandwin Win jouw een droomprijs voor jouw bruiloft
  Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair dit jaar opnieuw de #loveandwin actie. Op alle beurzen (12) is een waardevolle prijs beschikbaar. Maak bijvoorbeeld kans op een trouwjurk, een trouwpak of trouwringen ter waarde van 1000 euro!
 • Trouwagenda cadeau voor de aanstaande bruid
  Alle bruidsparen die de beurs bezoeken ontvangen gratis een unieke trouwagenda. De vernieuwde editie heeft een 24-maanden bulletjournal om je trouwbelevenissen te noteren. Dit is jouw eerste cadeau en ook “leuk om te bewaren voor later”. Met de Trouwagenda (winkelprijs 10 euro) regel je alle afspraken en leveranciers en houd je nauwkeurig zicht op het budget.
 • Gratis workshop waar de geliefden een moodboard maken van de bruiloft
  Heb je moeite om uit te leggen aan de leveranciers welke sfeer je wilt creëren of überhaupt moeite met het uitleggen van jouw wensen? Dan kan een moodboard, naast dat het heel leuk is om te maken, een handig hulpmiddel zijn om jouw uitleg te versterken. Alle losse gedachten uit jouw hoofd leg je vast op een moodboard; je ziet in één oogopslag of het plaatje “klopt”.

Meer informatie: www.weddingfair.nl, Yvonne Twenhaar T. 06-537 857 60 of yvonne@weddingfair.nl

Datum:

Zondag 14 oktober 2018
van 11:00 - 17:00 uur

Toegang:

gratis entree