Vincent Bijlo – ANDERS

Het is tijd, tijd voor ‘Anders’, omdat er al zoveel van hetzelfde is. Een frisse kijk, die hebben we nodig, een vrolijke blik op de toekomst. ‘Anders’ wordt een pleidooi voor een wereld waarin we elkaar zien en naar elkaar luisteren, maar saai is anders. ‘Anders’ wordt leuk, muzikaal en scherp. Het wordt Bijlo zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Vincent Bijlo gaat het nu eens heel anders doen in ‘Anders’. Hij vindt dat er al zo ontzettend veel van hetzelfde is. Al die grapjes over al die huis-, tuin- en keukendingetjes, dat moet echt anders.
‘Anders’ gaat over de wereld, onze wereld, die we nu toch eens echt anders moeten gaan inrichten. Tot dat inzicht kwam Bijlo toen hij als gevolg van de Coronacrisis opgehokt zat als een vrije uitloophaan tijdens de kippengriep. Hij vloog tegen de muren op, ramde op zijn piano, zong woedende liederen en hield tirades tegen zijn gordijnen. Die tirades, die liederen en dat geram zul je horen, in ‘Anders’.

Maar anders dan je misschien denkt, wordt ‘Anders’ geen drammerige, vingerwijzerige show, nee zeg, Bijlo zou niet durven! Het is immers de humor die onze wereld redden kan. Want, o, wat neemt de mens zichzelf bloedserieus. Zing, lach en kom naar ‘Anders’. Want anders………

Recensie
“Vincent Bijlo overtuigt” – NRC

Website
www.vincentbijlo.com

Datum:

Zondag 7 maart 2021
Aanvang 15:00 en 20:00 uur

Toegang:

€ 19,50


online bestellen