Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Valentijnsconcert "Een Ode aan de Liefde"

Jan Vayne & Petra Berger

Valentijnsconcert “Een Ode aan de Liefde”

Op 14 februari 2017 vieren we weer de jaarlijkse Valentijnsdag. Om alvast in een romantische stemming te komen geven Petra Berger en Jan Vayne op zondagmiddag 12 februari een intiem concert met als thema ‘de liefde’. Petra en Jan vertellen over de liefde in al haar facetten en brengen de mooiste werken en liedjes uit de wereld van de lichte- en klassieke muziek.

Gastoptreden popkoor “Cheesetown”

Het Alkmaarse popkoor “Cheesetown” verzorgt tijdens dit valentijnsconcert een gastoptreden.

Petra Berger staat bekend om haar vocale veelzijdigheid en de stijlvolle manier waarop zij klassiek met pop combineert. Niet alleen bewijst zij dat zij deze kunst beheerst op haar succesvolle cd’s maar ook ‘live’ laat zij eenieder versteld staan door het ogenschijnlijke gemak waarmee zij de verschillende genres in harmonie naast elkaar laat bestaan. Naast haar met goud en platina bekroonde cd’s werkte zij ook veelvuldig samen met toonaangevende orkesten in binnen- en buitenland en zong zij duetten met wereldsterren als de tenoren Andrea Bocelli en Alessandro Safina.

Jan Vayne: “Het grootste goed van de mens is zijn vrijheid”. Dat geldt zeker voor Jan Vayne. Als geen ander koestert Jan Vayne zijn drang naar vrijheid, hetgeen zich muzikaal laat vertalen in geniale improvisaties op de vleugel. Sinds zijn tiende geeft hij al pianoconcerten. Na een studie piano en kerkorgel aan het conservatorium in Zwolle start hij zijn succesvolle carrière. De afgelopen jaren werkte Jan veelvuldig samen met diverse musici uit verschillende muziekgenres zoals Louis van Dijk en Armin van Buuren.

Orgel: Maanden is orgelexpert Erik-Jan Eradus bezig geweest met de restauratie van het orgel. Alle 2200 pijpen zijn weer schoon: het orgel is helemaal klaar om tijdens dit concert bespeeld te worden door Jan Vayne.

Voor meer informatie: www.petraberger.nl of info@petraberger.nl