Jop Wijlacker & Dennis Kolen - LENNON & McCARTNEY - Two of us

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Simon & Garfunkel Acoustic - Sounds of Silence’ hoefden Jop Wijlacker en Dennis Kolen niet lang na te denken over een logische vervolgstap. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

In de prachtige setting van de Koepel word je meegenomen op een nostalgische reis langs de beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreve en langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.

De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op hele generaties. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen

In 1997 leren Jop Wijlacker en Dennis Kolen elkaar kennen via de Rotterdamse muziekscene. Sindsdien zijn zij vrienden en hun muziekpaden kruisen elkaar regelmatig. Tijdens een spontaan akoestisch optreden in Berlijn in 2014 ontdekken ze elkaars voorliefde voor de muziek van Simon & Garfunkel. Twee jaar later is de eerste theatertour en Lennon & McCartney Acoustic.

YOUTUBE

Datum:

Zondag 9 april 2023
Aanvang 15:15 uur

Toegang:

€ 18,50


online bestellen