Go Now! - The Music of The Moody Blues

Goede Moody Blues bands zijn er niet veel. GO NOW! is er echter één die feilloos de specifieke sound van de legendarische Britse band neer kan zetten. Voor fans is het de unieke kans om de tijdloze muziek van The Moody Blues live te ervaren.

In Gordy Marshall heeft GO NOW! ook nog eens een ex Moody Blues lid in de gelederen. Gordy Marshall trad 25 jaar met The Moody Blues op en heeft tal van platen met hen opgenomen. Hij was tevens één van de leden van Jeff Wayne’s The War of the Worlds. Samen met Mick Wilson (20 jaar lead singer van 10CC) vormen zij nu een supergroep van muzikanten, zangers en componisten van wereldklasse die zorgvuldig een geweldige Moody Blues show hebben gecreëerd. De overige leden hebben ook ruimschoots hun sporen verdiend in de Pophistorie en hebben getourd met tal van bekende artiesten zoals: Lionel Ritchie, Chris Rea, Cher, Alice Cooper, 10CC e.v.a.

Deze show is een feest der herkenning waarbij alle klassieke hits voorbij komen zoals: Nights in White Satin, Go Now, Tuesday Afternoon, Legend of a Mind (Timothy Leary’s Dead), I Know You’re Out There Somewhere, Question, Isn’t Life Strange plus de nummers Forever Autumn en Eve of the War van Jeff Wayne’s The War of the Worlds.

De overige leden van GO NOW! zijn:
Patrick Duffin (Jersey Boys & Hairspray)
Nick Kendall ( 10CC en We will rock You)
Tim Maple ( John Lodge & Westlife)Datum:

Vrijdag 14 april 2023
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 27,50


online bestellen