Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

The Ashton Brothers en Caecilia

In de piste van de Koepel brengen The Ashton Brothers hun beste nummers en schromen niet om letterlijk de orkestleden van Caecilia tot grote hoogte te doen stijgen, waarbij Caecilia zich heeft omgeschoold tot een onversneden circusorkest. Voor deze gelegenheid wordt de Cultuurkoepel dan ook omgebouwd tot een heus circustheater waar koninklijk theater Carré nog een puntje aan kan zuigen.

The Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker blijft groeien. Grijp nu de kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. Speciaal voor deze gelegenheid nemen ze nog enkele gasten uit hun Circus Astonia mee, waaronder de geboren Heilooënaar en geweldenaar Timo Bakker.

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia
Elk jaar geeft het orkest een aantal bijzondere concerten, waaronder dit nieuwjaarsconcert.
Het orkest van de harmonie telt zo’n 45 leden, verdeeld over twaalf instrumentgroepen van blazers tot slagwerk; van piccolo tot pauken. Daarnaast kent de vereniging ook een opleidingsorkest en een streetband. Gedurende het jaar verzorgt Caecilia in en rond Heiloo een tiental optredens waarbij het nieuwjaarsconcert altijd in samenwerking met één of meer gasten. Het orkest staat onder de bezielende leiding Van Zoran Rosendahl die met dit concert tot het uiterste gedreven wordt.