Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Spaanse Zon en wat u nog niet wist over de Cultuurkoepel...

Met een optreden van Edsart Udo de Haes, flamencogitarist en een nadere kennismaking met de Cultuurkoepel op Landgoed Willibrordus bent u verzekerd van een mooie middag.

Edsart Udo de Haes is een opvallende flamencogitarist werkzaam in Nederland, Spanje en daarbuiten. Zijn composities hebben een eigen taal met een rijk idioom. Muziek waarin hij de elementen van zijn klassieke conservatoriumopleiding gebruikt, die in het brede flamenco universum passen. Zijn gitaarspel wordt in Spanje geprezen om de prachtig klinkende sferen, die als de kou van het noorden tot diep in je botten door dringen. De Nederlander wordt daar omschreven als “de geboorte van een nieuwe flamenco die een vloed aan tongen zal los maken. Een buitenlander die met zijn gevoelige en filosofische spel het stokje van de Spanjaarden kan overnemen.”

In het tweede deel van de middag maakt u in de Cultuurkoepel nader kennis met de beeldende kunst; Nico Adrichem neemt u mee naar de interessante kelder onder de betegelde vloer en organist Erik-Jan Eradus laat u op het balkon kennismaken met het kerkorgel en zijn geschiedenis.

Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo. De Vrienden zamelen geld in om de Cultuurkoepel steeds meer geschikt te maken als theater op Landgoed Willibrordus.

We bieden donateurs en sponsors na afloop van de middag graag een glaasje wijn, bier of fris aan. Als u, als donateur of sponsor een mail stuurt naar secretariaat.vrienden@cultuurkoepelheiloo.nl ontvangt u een consumptiebon.