Cor Bakker en Fay Claassen - Songs of Liberty

Muziek kan zoveel meer zijn dan alleen vermaak. Een uiting van een creatieve geest. Een vrije geest.

In 2020 is 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Het eerste waaraan je denkt bij de bevrijding is vrijheid. Vele componisten en tekstschrijvers gebruiken sinds de bevrijding hun vrije geest om de vrijheid hoorbaar en voelbaar te maken in hun liedjes. De mooiste, ontroerendste, vrolijkste en meest indringende daarvan hoor je in het muziekprogramma ‘Songs of Liberty’. Liedjes van o.a. John Lennon, Adèle, Pharrell Williams en Barbra Streisand. Maar ook Annie M.G. Schmidt, Frank Boeijen, Toon Hermans en nog vele anderen.

Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en speelt veelvuldig op internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft vanwege zijn vele muzikale "kilometers" eigenlijk geen introductie. Deze twee giganten hebben door hun jarenlange samenwerking een fantastische muzikale chemie ontwikkeld welke unaniem door publiek en recensenten wordt geprezen. In ‘Songs of Liberty’ bevrijden en onthullen ze hun verborgen schatten.

Als u aandacht wilt besteden aan het feit dat we al 75 jaar in Nederland in vrijheid en vrede mogen leven, dan mag u dit bijzondere programma niet missen. Hoor en voel de vrijheid gevierd worden in unieke interpretaties van bekende songs.

Datum:

Zaterdag 8 mei 2021

Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 21,50


online bestellen