Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Nico Dijkshoorn en The Hank Five

In zijn nieuwe theatershow ‘Dijkshoorn Durft’ gaat Nico Dijkshoorn op zoek naar alles wat hem gelukkig maakt. Een flard J.J. Cale uit het openstaande raam van die hele lieve buurvrouw. Een linkerschoen langs de snelweg en dat je een kilometer verder de rechter ziet liggen. Die ene zin van Bob Dylan. Twee stokstaartjes. Een juichende recensie uit 1958.

Dijkshoorn durft. Eindelijk. Geen bijtende ironie, geen politiek. Niets om zich achter te verschuilen. Muziek, liefde, geluk. Een avond lang.

Uitvoerenden
Nico Dijkshoorn (tekst, zang, gitaar)
Fred van Klaveren (bas)
Herman Klaassen (drums)

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is schrijver, dichter, muzikant en columnist. Hij schrijft teksten voor Dit was het nieuws en Draadstaal. Onder het pseudoniem P. Kouwes schreef hij de succesvolle dichtbundel Daar schrik je toch van - de eerste 1000 gedichten. In 2009 publiceerde Dijkshoorn zijn romandebuut De tranen van Kuif den Dolder. Voor de Boekenweek 2012 schreef hij het boekenweekessay getiteld Verder alles goed. Nico Dijkshoorn is ook bekend als huisdichter van De Wereld Draait Door en als columnist van Voetbal International.