NATIONAAL THEATERWEEKEND 2021 - WEGDROMEN IN DE KOEPEL

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 12,50 en een passe partout voor het hele weekend € 27,50. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. In de Koepel op vrijdag 29 januari Wies en de Liefde, zaterdag 30 januari Licht en Geluidshow Marius Veltman en Carly E. en zondag 31 januari Hans Laduc en Vrienden.

Arts Universalis
Marius Veltman - kunstenaar en internationaal topdesigner - geeft een exclusieve video mapping lichtshow. Marius is een van de grondleggers van deze techniek en een pionier op het gebied van grensverleggende digitale visualisaties. Video mapping is een techniek waarbij digitale, tweedimensionale beelden over fysieke, driedimensionale objecten worden geprojecteerd. Dit geeft een betoverend, bijna magisch effect. Marius Veltman heeft over de hele wereld kerken, kathedralen en theaters aangelicht met fascinerende videobeelden – in de Koepel laat hij het orgel tot leven komen terwijl je wegdroomt op de muziek van Stillhead.

Tijdens dit speciaal voor de Koepel geproduceerd programma kan je kijken en luisteren naar een unieke video mapping show.

YOUTUBE
...

Carly E.

Daaraan voorafgaand brengt Carly E. je in de stemming met haar onnavolgbare muziek. Carly E.’s sound is gepassioneerd, rauw en eerlijk. Zichzelf begeleidend op cello zingt ze haar nummers. Ze maakt daarbij gebruik van een loop pedal en mixt onbevreesd verschillende genres door elkaar. 

Haar eerdere optredens in de Cultuurkoepel waren verpletterend:
De Cultuurkoepel lijkt voor Carly E. gebouwd te zijn.

Datum:

Zaterdag 30 januari 2021
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

Entree € 12,50
Passe partout € 27,50


online bestellen