Nationaal Theaterweekend 2021- Hans Laduc - Solo en met band

NATIONAAL THEATERWEEKEND

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 12,50 en een passe partout voor het hele weekend € 27,50. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. In de Koepel op vrijdag 29 januari Wies en de Liefde, zaterdag 30 januari Licht en Geluidshow Marius Veltman en Carly E. en zondag 31 januari Hans Laduc – solo en met band.

Hans Laduc - solo en met band - Music, Mysteries & Memphis (USA)

Waarom werd de Rock & Roll uitgevonden in Memphis, de stad van de blues? Wat maakte de “Sun studio” in Memphis zo bijzonder zodat Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins daar hun eerste nr. 1 hits opnamen?

Wat zochten al die beroemde artiesten zoals Chuck Berry, CCR, Bob Dylan, James Taylor, Paul Simon en U2 in Memphis en wat deden ze ermee? Draaide het om Guitars, girls and Cadillac, of was er meer? Waarom speelde Bob Dylan tijdens de beroemde “I have a dream” speech van Martin Luther King? Zijn de gospel kerkdiensten daar echt zo bijzonder? Hans ging in de zomer 2019 op reis naar Memphis om een antwoord op deze vragen te vinden. Ook boekte hij de “Sun studio” om daar zijn nieuwe cd op te nemen. Songs die hij als kleine jongen voor het eerst op de radio hoorde en zijn eigen songs die hem lief zijn. Wat ging er door hem heen toen hij met zijn gitaar ‘zelf’ de Sun studio binnenstapte?

Laat je met songs en verhalen meevoeren, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur. Een programma vol prachtige song van Hans en de beste singer-songwriters uit de USA.

Datum:

Zondag 31 januari 2021 
Aanvang 15:00 uur

Toegang:

Entree € 12,50
Passe partout € 27,50


online bestellen