LOVIS brengt "Herborium"

Herborium is een bundel van eigen muziek ondersteund met beeld en animatie. In deze eerste theaterproductie laat LOVIS zien dat nieuwsgierigheid en verwondering nog steeds de meest vruchtbare voedingsbodem is voor het maken van muziek.

LOVIS leunt daarbij op haar eigen muzikale roots. Ontstaan vanuit de wil en de lol om met allerlei muzikale stromingen nieuwe creaties te maken. Nieuwbakken “oude” muziek, met eigentijdse teksten en thema’s. De vier makers putten uit hun eigen leven vol ervaringen, verbazingen, uitdagingen en teleurstellingen.LOVIS slijpt hiermee diamantjes tot beeldende, ontroerende, stoute en grappige juweeltjes; een muzikale mengelmoes voor je dagelijkse kopje blij.

Het Heilooër kwartet LOVIS bestaat uit Cindy Visser (zang), Marcel Gerardts (bas), John Hoetjes (drum) en Udo Weijkamp (gitaar). Na verschillende succesvolle optredens is besloten een avondvullend programma te maken; cabaretesk, theatraal, niet te vangen in één genre, maar altijd muzikaal goed met rake teksten.

Na het bezoeken van het optreden “Herborium” verlaat je de Cultuurkoepel als herboren!

Datum:

Zaterdag 12 november 2022
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 10,00


online bestellen