Jim van der Zee

Sinds het winnen van The Voice of Holland staat Jim van der Zee in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandse festivals te touren en speelden onder andere op Concert@Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op koningsdag. En dan nu is de Cultuurkoepel aan de beurt.

Muziek is Jim met de paplepel ingegoten. Al op zesjarige leeftijd sloot hij een weddenschap met zijn meester: "Ik word later muzikant". En daar bleef hij de jaren daarop ook steevast bij. Hij studeerde aan het conservatorium en leerde naast gitaar spelen ook zingen.

In de zomermaanden trok hij eropuit door Europa en Amerika en wist als straatmuzikant veel publiek om zich heen te verzamelen.

In ‘Keep it fresh’ bepaalt Jim per week wat hij gaat zingen en met wie hij op het podium gaat staan. Soms staat hij alleen, waarbij hij de vrijheid neemt om te zingen wat hij voelt op dat moment. Andere keren neemt hij een band, een zangeres of een begeleider mee, waardoor er weer iets compleet nieuws gebeurt. Tijdens deze voorstelling doet hij er alles aan om de ervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat hij in zich heeft. De perfectie zit in de imperfectie van het moment. Let's keep it fresh!

Cast Jim van der Zee
Producent Jim van der Zee Producties
Website https://jimvanderzee.com/
Facebook https://www.facebook.com/jimvdzee
Instagram https://www.instagram.com/jimvdzee

Datum:

Zaterdag 9 juli
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

Entree € 16,00


online bestellen