Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Janne Schra – LALALA LOVE

In deze persoonlijke voorstelling put Janne Schra uit haar omvangrijke oeuvre van Room Eleven, Schradinova en haar solowerk. Er zit muziek in haar naam, in haar leven, in haar genen. En dat laat ze horen. In een intieme bezetting speelt ze haar lievelingsnummers zoals ze klinken in een rokerig klein theatertje in Parijs in de jaren ’60 of in een jazzbar in New Orleans. LALALA LOVE is een ode aan haar liefde voor muziek uit vervlogen tijden. Laat je meevoeren door de nieuw gearrangeerde liedjes, door haar rare, ontroerende en grappige verhalen en natuurlijk door haar betoverende stem.

Janne Schra
Ze kon nooit naar de kleine dansende lichtjes aan de overkant van het water kijken zonder te denken: ‘Zou het daar nog beter zijn? Leuker? Spannender?’ Altijd was er het verlangen naar meer. Dat verlangen leverde een heleboel prachtige muziek op. Alle onrust, veranderingen, verhuizingen en verlangens belandden in liedjes. Liedjes over planeten en alfamannen, over vogels en naar Parijs rijden in je eerste auto. Uithuilen en uitzwaaien. Een dronken nacht in New Orleans en andere manieren van vluchten.

Na 6 jaar de frontvrouw van Room Eleven te zijn geweest volgde Schradinova. Janne werkt samen met heel uiteenlopende muzikanten en treedt op over de hele wereld: Montréal, Berlijn, Tokyo. Ze ontving een Zilveren Harp, gouden en platina platen en haar laatste studioalbum PONZO (2015) werd meteen na de release genomineerd voor een Edison en een 3voor12 Award.


Recensies
‘Eén van Hollands meest intrigerende stemmen.’
Het Parool ’18

‘De songs zitten vol details, je blijft luisteren.’
CJP Magazine ’18

‘Eigenaar van één van de meest intrigerende stemmen in dit land.’
AD ’15

Gratis kaartje
In het kader van verbinden van generaties is er een mooie samenwerking ontstaan met Oud-Standing Heiloo. De Cultuurkoepel en Oud-Standing Heiloo bieden u een gratis kaartje aan voor uw kleinkind. Andersom kan natuurlijk ook: als kleinkind neem je je opa of oma mee. De kaarten bestel je via caroline@de-buitenkans.org. Je geeft de namen door van de betalende grootouder en het kleinkind. Voor aanvang van de voorstelling betaal je contant of per pin aan de deur van de Cultuurkoepel. Per betalende bezoeker, 1 gratis kaartje!!