Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Het Bierdiner - Een onvergetelijke avond uit

De tweede editie van Het Bierdiner staat in het teken van het voorjaarsseizoen. Het Bierdiner is een complete avond uit met heerlijk eten en prachtige bieren. Een avond vol gezelligheid, humor en ontmoetingen. Het Bierdiner is het best te omschrijven als sfeervol, uniek, verrassend en gastvrij, waar gedurende de gehele avond uw zintuigen geprikkeld zullen worden. Deze editie vindt het evenement plaats in de prachtige Cultuurkoepel in Heiloo. U kunt aan dit diner zowel een zakelijke als een intieme invulling geven.

Bij de entree ontvangen wij u met een bijzondere Biercocktail, waarna u de mogelijkheid heeft om voor het eten kennis te maken met elkaar en onze leveranciers, en heeft u de tijd om de prachtige Cultuurkoepel te bewonderen. Het begin van een fantastische avond.

Chef-kok Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking ontfermt zich, in samenwerking met Kai Klos van Restaurant Karakter, over de culinaire hoogstandjes, bestaande uit een achtgangendiner. De bijpassende bieren zijn geselecteerd door Internationaal Biersommelier Frans Ruiter van De Bierverbinding. Uw Gastheer op deze avond is Bart ten Napel.

De Cultuurkoepel Heiloo bevindt zich op het Landgoed Willibrordus, Kennemerstraatweg 464 in Heiloo, met ruime gratis parkeergelegenheid. Voor Het Bierdiner bieden wij tevens een transfermogelijkheid van en naar het NS Station Heiloo. Meer informatie vindt u op de website www.hetbierdiner.nl

Kaarten à € 95,- kunt u bestellen op www.hetbierdiner.nl.
Deze zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon.
Zakelijk een tafel reserveren? Informeer naar de mogelijkheden.
U kunt ook een van onze exclusieve romantische Valentijnstafeltjes voor twee personen reserveren.