Happy New Beer 2023

Na een rumoerige periode kan het bierfestival Happy New Beer! het eerste bierfestival van het nieuwe jaar op de eerste zaterdag van het jaar plaatsvinden. De Cultuurkoepel wordt evenals de vorige edities ingericht als een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats voor elke bierliefhebber! Na de champagnetoost op Nieuwjaarsdag kan men elkaar hier een gelukkig Nieuwjaar wensen met een glas bier naar keuze in de hand.

Aan weerszijden van de zaal staan zes Noord-Hollandse brouwerijen klaar om het speciale festivalglas van een goed nieuw bier uit hun assortiment te voorzien. Alle brouwerijen en bieren staan in het bijbehorende festivalboekje vermeld. De winnaar van het meest gewaardeerde bier van het festival van 2022, K.E.G.S. met de Weizen Primal Blue, is aanwezig en verder houden we het nog even spannend....

Deelnemende brouwerijen:

ArtWery - Hilversum
K.E.G.S. - Amsterdam
Ouwe Skilder Brouwerij - Oudeschild
Brouwerij LOST- Uitgeest
Uiltje Brewing Company - Haarlem
Brouwerij Zeeburg - Amsterdam

Om 15:00 uur krijgt elke brouwer een minuut de tijd om zijn of haar brouwerij en/of een nieuw bier te promoten. Neem je eigen borrelhapjes mee omdat het zo gezellig is om niet alleen van de bieren, maar tevens van de meegenomen lekkernijen te genieten! Denk eraan dat er om die reden geen catering aanwezig zal zijn.

In het festivalboekje wordt een lijst opgenomen met een deel van de op het festival aanwezige bieren, waarop je als bezoeker aan kunt geven welk bier je het beste waardeert. Het meest gekozen bier zal een jaar lang in de Cultuurkoepel verkrijgbaar zijn. Uit de formulieren waar het winnende bier op gekozen is zal een prijswinnaar getrokken worden. De winnaar ontvangt een bierpakket en twee kaartjes voor een voorstelling in de Cultuurkoepel naar keuze!

Datum:

Zaterdag 7 januari
Aanvang 14:00-20:00 uur

Toegang:

€  8,-  inclusief een festivalboekje en een glas 
€ 20,- inclusief een festivalboekje, een glas en vier munten
€ 32,- inclusief een festivalboekje, een glas en acht munten

Losse munten à € 3,- kunnen in de Koepel worden aangeschaft.
Een munt is goed voor 20 cl. van bieren tot 7% alcohol of 15 cl. voor bieren vanaf 7%.

WEES ER SNEL BIJ WANT HET AANTAL KAARTEN IS BEPERKT!         VOL = VOL!!


online bestellen