Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Finale NHN Business Awards 2017

Donderdag 23 november vinden de spannende finales van de NHN Business Awards 2017 plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. Wil jij er ook bij zijn?
500 ondernemers verzamelen zich in de Cultuurkoepel om uitgebreid te netwerken tijdens deze bijzondere gala-avond. De 12 finalisten van de NHN Business Awards 2017 willen graag door zoveel mogelijk ondernemers aangemoedigd worden.
De avond start om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) en zal rond 23.30 uur afgelopen zijn.
De 12 finalisten, uit 4 categorieën krijgen in deze zinderende finale ieder 2 minuten de tijd om hun bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Wie gaat er aan het einde van de avond naar huis met een van de Awards?

NHN Business Award:
Betty Blocks
Tol Plaatwerk
Beverwijkse Bazaar

NHN Thema Award: Horeca:
Herberg Jan
Gasterij het Ruiterhuys
Oranje Binnen/ Buiten

NHN WakeUp & StartUp Award
De Lieve Tandarts
Hollandlamp
Soci.Bike BV

Cornelis Drebbel Award
Prodicom
GAMEDIA BV
Conversie Partners vof

Naast alle mooie ondernemers, zijn er ook een paar bijzondere gasten aanwezig, zoals: Jaap Bond, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Noord-Holland zal dit jaar weer de NHN Business Award uitreiken.
De Thema Award Horeca zal uitgereikt worden door Marianne Langeveld, Regionale winnares van de Meest Markant Verkiezing 2016/2017 - KHN.
De Cornelis Drebbel Award wordt uitgereikt door de Wethouder Pieter Dijkman van Alkmaar.
De Wakeup & Startup Award komt uit handen van onze juryvoorzitter Martien Dobber.
De presentatie van de avond is in de deskundige handen van Robert-Jan Knook (BNR/ANP)
Na de presentaties van de 12 finalisten is er tijd om te netwerken, onder het genot van een hapje en drankje. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van de DJ's van Wild Hitradio. Na deze pauze worden de winnaars bekend gemaakt en sluiten we de avond af met een feestelijk gala.
Fotograaf Keesnan Dogger zet de gasten natuurlijk weer op hun voordeligst op de foto.

Dresscode Black Tie
Black Tie, of crevate noire is een dresscode die je vaak voorbij ziet komen op prijsuitreikingen, feestjes en bruiloften. De dresscode kent enkele verplichtingen.
Op een Black Tie evenement wordt van heren verwacht dat zij in een smoking (ook wel tuxedo, tux of dinner jacket genoemd) verschijnen.
Dames dragen bij een ‘Black Tie’ dresscode een lange avondjurk. Een zeer nette cocktailjurk is ook toegestaan.