Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Esemplastic: The Band versmelt Klassiek en Modern

Met een frisse blik op de grootste hits van de afgelopen 30 jaar, afgelost door 's werelds mooiste klassieke aria’s en chansons, brengt Esemplastic een nieuwe muziekstijl naar Nederland: Popera. Esemplastic staat voor tijdloze nostalgie en geeft klassieke muziek een jong gezicht. Bereid je voor om weg te smelten in je stoel en op te springen en mee te dansen!

Esemplastic: The Band bestaat uit 6 enthousiaste, getalenteerde en sympathieke musici, en mengt meer dan alleen muziekstijlen. De intercontinentale conservatorium muzikanten garanderen kwaliteit; met meerdere (inter)nationale prijzen en titels op hun naam, waaronder: Winnares POPSTARS 2008, de Alkmaarse Pop Prijs 2009, Winnaar Op Weg Naar Het Nieuwjaars Concert 2012, SENA Guitar Awards 2013, Dutch Blues Challenge 2016, en nog vele andere...

Als special one-off is elke concertganger uitgenodigd om samen met Brandi en Max de CD-release van hun nieuwste album ‘Musical Esemplastic’ te vieren. Na Het concert zal de bar nog lang openblijven en neemt gezelligheid de prachtige Cultuurkoepel over.

Emotie en ontlading maken deze zondagavond een avond om nooit te vergeten.