Ellen ten Damme - BAROCK

Geen Willibrordus Draait Door zonder een wervelend optreden van Ellen ten Damme. Podiumbeest Ellen ten Damme komt naar Heiloo met haar nieuwe show BAROCK.

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar toetsenist nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Datum:

Zaterdag 28 mei
Aanvang 19:15 én 21:00 uur

Toegang:

Voor € 27,50 koop je een dagkaart (Willibrordus Draait Door) waarmee je gegarandeerd toegang hebt tot dit optreden. En je kunt natuurlijk ook genieten van veel meer moois.

Op 28 mei kunt u ook genieten van o.a.:  Regina Albrink; Songs for Leonard;  Monkey Sandwich;  Anita Ramphalp;  Daan & Maaike;  Lowland Bluesbrothers
e
n veel meer...

Kijk op www.willibrordusdraaitdoor.nl voor het volledige programma en ticketverkoop!