Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Diner chantant: Chansons van Schoonheid en Troost

Prachtige Franse & Nederlandstalige Chansons afgewisseld met heerlijke internationale gerechten met Franse twist van Keuken met Karakter. Het ensemble Britta Maria brengt de mooiste chansons van Aznavour, Brel, Gainsbourg, maar ook van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean.
Het leven wordt bezongen in al haar facetten, de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone, het bijzondere. De top-koks van Keuken met Karakter verzorgen hierbij een heerlijk driegangendiner, met Franse twist.

Britta Maria, zang
Maurits Fondse, zang/piano
Hermine Deurloo, mondharmonica
Keuken met Karakter, diner

Zangeres Britta Maria
Britta Maria heeft Franse familie en groeide op met het Franse lied. Ze zong in tour de chant 'Un Homme et Une Femme' en 'Serge Gainsbourg Forever', een voorstelling over het leven van Serge Gainsbourg. De gelijknamige CD wordt veelvuldig gedraaid op de radio.

Pianist Maurits Fondse
Pianist Maurits Fondse speelt al zijn hele leven piano. De laatste 6 jaar is hij o.m. werkzaam als pianist bij Freek de Jonge. In 2015-'16 was hij mede-muzikaal leider van de muziektheatervoorstelling 'Willem Ruis, De Show van Leven' en muzikaal leider én pianist in de succesvolle voorstelling 'Dansen met de Vijand', reprise in 2018. Ook was hij muzikaal leider en arrangeur van de voorstelling 'Serge Gainsbourg Forever' met zangeres Britta Maria.

Hermine Deurloo
Gefascineerd door de klank van de mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels trad ze op met artiesten uiteenlopend van Trijntje Oosterhuis en Mike Boddé tot het Jazz Orkest van het Concertgebouw, het Willem Breuker Kollektief en de Marinierskapel. Onlangs speelde ze met Mike Boddé in Podium Witteman en was ze te gast bij Pauw. Zelfs als u haar naam nog niet kent, kent u haar geluid. Deurloo geeft in reclames een bekende rookworst net dat beetje extra pit.

www.youtube.com/watch?v=6YyLc0pSmUo

MENU
Voorgerecht
Japanse salade met geroosterde tonijn, gemarineerde zalm en schaaldieren

Hoofdgerecht
Iberico steak met een crème van vergeten groenten, gekonfijte aardappel en port-jus

Dessert
New York cheese cake