Cor Bakker en Sjors van der Panne

Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne een begrip geworden op de Nederlandse podia. Wie eenmaal een concert van hem gezien heeft, weet dat de zanger meent wat hij zingt, of het nou in het Frans is of in zijn meest gezongen taal: het Nederlands. In het Concertgebouw is hij een welkome artiest, want al zijn concerten zijn altijd uitverkocht.

Samen met pianist Cor Bakker staat hij garant voor een mooie, intieme avond. Dat wordt genieten….

Sjors van der Panne
Sjors van der Panne groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez, Janis Ian, ABBA en heel veel Franstalige muziek. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom. Sjors weet zijn publiek te ontroeren, troosten en blij te maken. Persoonlijke liederen van zichzelf wisselt hij af met de klassiekers van zijn helden van Nederlandse bodem. Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom!

Cor Bakker
Cor Bakker is Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Toegekend omdat hij volgens het Kapittel “als solist een naam heeft opgebouwd, waarmee hij als een voorbeeld geldt voor jonge pianisten en muzikanten. Cor Bakker is Nederlands bekendste muzikaal begeleider op het gebied van lichte muziek en in de amusementswereld.”

Datum:

Zaterdag 5 juni 2021
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 18,50


online bestellen