Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

Café des Chansons - Charlotte Haesen & het Tobalita Strijkkwartet

Met haar stem, timing en prachtige performance is Charlotte Haesen betoverend. Samen met het Tobalita Strijkkwartet zorgt zij op intieme wijze voor kippenvel, ontroering, vreugde en puur genieten. Haar optreden bij Podium Witteman en in de Koepel hebben tot vele enthousiaste reacties op ‘Café des Chansons’ geleid.

Op zoek appeltaart op de Noordermarkt in Amsterdam hoorde Odile Torenbeek (altvioliste bij het Nederlands Philharmonisch Orkest) bij toeval Charlotte zingen. Odile was direct onder de indruk en samen besloten ze te werken aan een chansons-programma met een strijkkwartet als basis. Meteen boden gerenommeerde arrangeurs Paul Prenen en Wijnand van Klaveren zich aan om mee te werken. Het resultaat: chansons met een unieke intimiteit. Daar durven we een goede appeltaart om te verwedden.

In oktober 2018 komt de tweede Café des Chansons-cd uit met de mooiste chansons van Barbara, Serge Gainsbourg, Edith Piaf, Yves Montand, maar ook een paar prachtige eigen composities. Weer puur genieten.

Zang
Charlotte Haesen

Tobalita Strijkkwartet
Viool - Robert Lis
Viool - Tessa Badenhoop
Altviool - Odile Torenbeek
Cello - Anjali Tanna

allen uit het Nederlands Philharmonisch Orkest.