Olivier Laurent - BREL

Olivier Laurent lijkt de reïncarnatie van Jacques Brel. Met zijn intieme hommage aan de fameuze Belgische zanger krijgt hij zalen over de hele wereld stil. Geniet van wereldberoemde chansons in de stijl van de grote meester: intens en persoonlijk. Na een indrukwekkend optreden in het Kurhaus en meer dan 100 shows in o.a. Parijs, New York, Montréal, Brussel en Beiroet, is nu Heiloo aan de beurt. Zijn prachtige eerbetoon aan Brel, wiens ‘Ne me quitte pas’ in meer dan 1400 verschillende versies is opgenomen, staat garant voor een onvergetelijke avond in de Koepel.

Olivier Laurent

Olivier Laurent is perfect tweetalig; hij werd geboren te Brussel, bracht zijn jeugd door in Gent, maar zijn carrière startte ten zuiden van ons. Toen hij met zijn ouders in het Zuid-Franse St. Paul de Vence op vakantie was en daar de eer had Yves Montand te ontmoeten, werd al snel duidelijk hoe goed hij was in het imiteren van stemmen van anderen. Hij maakte er zijn beroep van, schreef theatershows, nam deel aan wedstrijden en verscheen op radio en televisie.

Olivier was meerdere keren te gast in het Casino van Knokke en op TV te zien bij AAN TAFEL van Ben Crabbé op TV1 en bij VTM in HET MOOISTE MOMENT van Jacques Vermeire. Feit is dat hij in Frankrijk en Wallonië bekender is dan in Vlaanderen.

Recensie
Olivier Laurent is een sensatie. Hij imiteert niet Jacques Brel, hij is gewoon een reïncarnatie! - Frans dagblad Le Figaro
Datum:

Zaterdag 25 maart 2023
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 25,00


online bestellen