Cultuurkoepel

In de regio onderscheidt de Cultuurkoepel zich door haar formaat, vorm, sfeer en ontvangstmogelijkheden, inclusief ruime gratis parkeerfaciliteit. Het pand heeft de kenmerkende bouwstijl van de jaren dertig van de vorige eeuw. De capaciteit is 500 bezoekers.

Naast de theater en culturele invulling is de Cultuurkoepel geschikt voor congressen, presentaties, bedrijfsevenementen, bruiloften en afscheidsbijeenkomsten. Tevens bestaat de mogelijkheid verschillende zalen binnen het Willibrordus Business Centrum te huren: Kleine Kapel, Freudzaal, Refter, Pearlzaal en de Conventzaal. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, etc. Deze zalen kunnen bij congressen ook in combinatie met de Cultuurkoepel worden gehuurd. Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld. Wij werken samen met ‘Keuken met Karakter’, een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit. ‘Keuken met Karakter’ onderscheidt zich omdat er gewerkt wordt met unieke mensen met mogelijkheden onder leiding van top koks. Hiermee laat de Cultuurkoepel zijn maatschappelijke betrokkenheid zien. Voor informatie over verhuur kunt u zich wenden tot info@cultuurkoepelheiloo.nl.

Technische Rider

Download Technische Rider Cultuurkoepel Heiloo


De enorme moderne kroonluchter is een blikvanger. Deze verlichting vormt een artistiek geheel met de akoestische doeken uit de nok.

Kleine Kapel

De zalen maken onderdeel uit van het Willibrordus Business Centrum, dat vanaf de Kennemerstraatweg de entree vormt tot het Landgoed.

De "Kleine Kapel" is beschikbaar voor vergaderingen, workshops, presentaties, verhalen, lunches en dergelijke. Ook hier bepaalt een fraaie lichtinval door de gebrandschilderde ramen de sfeer. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Keuken met Karakter.  De Kleine Kapel is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.

Freudzaal

De Freudzaal ligt aan de voorkant van het Willibrordus Business Centrum, op de begane grond.

Ook hier de sfeer van de jaren dertig van de vorige eeuw, een statige ruimte, met een prachtige grote vergadertafel. Deze zaal is heel geschikt voor vergaderingen tot 18 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Keuken met Karakter..  De Freudzaal is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.

Refter

De Refter was voorheen de ruimte waar de broeders aten en zich ontspanden. Mede dankzij steun van de Rabobank Noord Kennemerland is deze ruimte heringericht. De fraai ingerichte ruimte is voor vele activiteiten geschikt. Afhankelijk van de activiteit is er plaats voor maximaal 60 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm en speakerboxen. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Keuken met Karakter. De Refter is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.

Pearlszaal

De Pearlszaal ligt aan de voorkant van het Willibrordus Business Centrum, op de begane grond. Van hieruit werd vroeger het algemeen beleid uitgestippeld.

De ruimte is statig, met modern meubilair. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen tot 10 personen. Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Keuken met Karakter. De Pearlszaal is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.
Conventzaal

De Conventzaal is een mooie lichte vergaderzaal met oppervlak van 80 m2, geschikt voor vergaderingen of workshops tot 30 personen. De ruimte is op te splitsen in twee aparte delen.

Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Keuken met Karakter..  De Conventzaal is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.Neem voor verhuur of meer informatie contact op met info@cultuurkoepelheiloo.nl