Nieuwsgierig naar de historie van het Landgoed Willibrordus, de gebouwen en de andere activiteiten?

Ruim een uur wandel je met een expeditieleider over het Landgoed Willibrordus. De geschiedenis van het Landgoed, de gebouwen, de congregatie van de broeders wordt verteld. Je wordt geïnformeerd over de diverse activiteiten die nu plaats vinden.

Een expeditie start bij de Verhalenkamer Willibrordus en gaat langs de paviljoens Cornelius, Aloysius, de Trog, de begraafplaats, de Hooge Venne, het dierenparkje, de rectors- en dokterswoningen, paviljoen Paulus, de Cultuurkoepel en de kaasmakerij Zuivels.

De expeditieleider (vrijwilliger) brengt je na afloop naar de Theeschenkerij/Galerie de Trog voor een heerlijk kopje koffie/thee met vers gebakken taart. Een expeditie groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Kosten voor deze expeditie is € 8 per persoon, inclusief de koffie/thee en gebak. De opbrengst gaat naar de Verhalenkamer Willibrordus.

Een expeditie kan gecombineerd worden met een bezoek aan het archeologie museum Baduhenna, het Toverlantaarn Museum, een rondleiding door de Verhalenkamer Willibrordus, de Cultuurkoepel (met de fraaie gebrandschilderde ramen) of de kaasmakerij Zuivels. We noemen dat arrangementen en zijn in overleg vast te stellen.

Aanmelden voor expedities of informatie over arrangementen: info@verhalenkamerwillibrordus.nl

06 2279 5336 - Verhalenkamer
06 2061 9625 - Theo Kloosterman

www.verhalenkamerwillibrordus.nl
Verhalenkamer Willibrordus / VVV informatiepunt
De Olvendijk 2
1851 VN Heiloo